Сватбена украса в зелено и злато

Сватбена украса в зелено и злато

Работата със зелени растения е особено вдъхновяваща и истински творческа. Всеки вид има характер, специфично движение и силует към които е нужен подход и отношение, за да бъде постигнато търсеното излъчване на украсата със зеленина.

В украсата за сватбата на Вики и Дилян за основа използвахме конкретен вид евкалипт, който съчетахме със светли рози, свещи и фини златни акценти – за постигане на една класическа, изискана и нежна визия. Уютната градина на Ловна резиденция „Скалско“, езерото зад нея и прекрасните природни гледки наоколо завършиха картината на събитието като естествена рамка.

Локация: Ловна резиденция Скалско

Сезон: ’18

Арката беше с нетрадиционна отворена форма. Това ни позволи да пуснем свободно падащи зеленини и цветя, от едната и страна и оставим отворено пространстото с изглед към езерото.

За масите подготвихме венци с основна зеленина евкалипт, в които за разкош добавихме син трън, Вероника и Скабиоза. Красивите фенери с цвят на старо злато, златната рамка с номер на масата и аранжираните пред всеки гост картички с подарък, завършваха цялостната визия на украсената маса.

Галерия

Повече детайли от нашата работа по сватбената украса можете да разгледате тук

Вдъхновящата фотосесия е дело на талантливия тандем ivanoviphotography