Сватба в тоскански стил

Сватба в тоскански стил

Нежност и елегантност в духа на Тоскана, пренесен в градините на Мидалидаре Естейт – така можем да опишем накратко декорацията, която подготвихме за сватбата на Лилия и Георги. В основата беше нежната и богата палитра от пастелни цветове, които развихме в украсата с цветя и печатните материали. Небесно синьото беше водещ основен цвят в текстила за масите и поканите. В комбинация с евкалиптовото зелено и детайли като свещите, автентичните съдове и златни детайли, тази пищна украса излъчваше лекота и изисканост в едно.

Локация: Мидалидаре Естейт

Сезон: ’18

Работата по декорацията на сватбата беше истинско вдъхновяващо предизвикателство за нас. Младоженците бяха помислили за най-малките детайли, с които да покажат специалното си отношение към своите гости и да им създатат радост през сватбения ден, а ние трябваше да ги визуализираме и изпълним. Края на лятото дните са знойни и душни, затова за комфорта на дамите и господата по време на ритуала бяха осигурени шапки, ветрила и чадъри за слънце, гравирани с имената на младоженците – спомен от специалния им ден.

Масите за гости бяха разположени в дълги редици, типично за градинските сватби, а композициите от различните като обем и силуети съдове с цветя, свещите и допълнителните детайли по масите, създаваха ритъм и музикалност на украсата.

Галерия

Повече детайли от нашата работа по сватбената украса можете да разгледате тук

Красивите кадри от сватбата са дело на Ева и Гого Кехайови kehayov.com

Използвани продукти

  • Акварелна покана с топъл златен печат

    Още